اندوه بی پایان چهل دختران؛ سایه غم بر سر هزاره ها
جارستان-ایرنا:مردم غرب کابل پایتخت افغانستان در حالی به آخرین روزهای ماه مبارک رمضان می رسند که داغ از دست رفتن دختران دانش آموزشان عید آنها را به عزا تبدیل کرده و سایه ناامیدی و غم و اندوه بر شهر سایه افکنده است. به گزارش ایرنا، «چهل دختران» در غربی ترین منطقه شهر کابل در دامنه
جارستان-ایرنا:مردم غرب کابل پایتخت افغانستان در حالی به آخرین روزهای ماه مبارک رمضان می رسند که داغ از دست رفتن دختران دانش آموزشان عید آنها را به عزا تبدیل کرده و سایه ناامیدی و غم و اندوه بر شهر سایه افکنده است.
به گزارش ایرنا، «چهل دختران» در غربی ترین منطقه شهر کابل در دامنه کوهی واقع شده که بیشترین مردم فقیر هزاره در آن مسکن گرفته اند و اکثریت این خانوادهها زیرخط فقر زندگی می کنند.
زنان و دختران این خانوادهها با پول بسیار اندک قالی بافی می کنند و یا برای تهیه غذا و لباس خود و کودکان خود در منازل دیگران کار می کنند و مردان آنها بدنبال کار هستند و یا کنار خیابانها میوه و سبزی فروشی دارند.
تهیه لباس مدرسه و خریدن کتاب و دفتر برای آنها که بتوانند فرزندان دختر و پسر خود را به مدرسه بفرستند، کار آسان و ساده ای نیست و رسیدن این کودکان به مدرسه با چنین وضعیتی گذشتن از هفت خوان رستم است، زیرا تعداد زیادی از این خانواده ها روزانه کمتر از ۳ دلار درآمد دارند.
مردم منطقه چهل دختران در چنین شرایطی فرزندان خود را به مدرسه می فرستادند تا پس از فراغت از تحصیل و طی مدارج عالی تحصیلی و آموزشی بتوانند زندگی بهتری برای خود و خانواده هایشان بسازند. اما این آرزوها در نیمه راه با حمله تروریستی دیروز بر باد رفت و هزاران خانواده را در سوگ نشاند.
امروز یکشنبه که ۲۷ ماه مبارک رمضان است، خانواده های این دانش آموزان بجای تدارک ملزومات عید پیش رو در قبرستانی در دامنه کوه چهل دختران گردهم آمده اند تا اجساد عزیزان خود را به خاک بسپارند.
بیمارستانهای غرب کابل مملو از مجروحین است و در بیمارستان «محمدعلی جناح» تعداد زیادی از زخمی های این حادثه تروریستی بستری شده اند.
هدف این حملات هنوز مشخص نیست و کسی مسئولیت آن را برعهده نگرفته اما دولت افغانستان، گروه طالبان را مسئول این حمله معرفی کرده و معتقد است طالبان این حملات را برای فشار بر افکار عمومی انجام می دهند و برای اینکه از سوی جامعه جهانی محکوم نشوند، داعش را به عنوان مسوول این حملات معرفی میکنند.
این نخستین حمله به مردم غیرنظامی در افغانستان نیست و تاکنون مساجد، ورزشگاه ها، بیمارستان ها و زایشگاه ها و مراکز آموزشی و دانشگاه ها بارها از سوی گروه های تروریستی هدف حملات قرار گرفته و هزاران کشته و زخمی برجای گذاشته است.
اکنون، قبرستانها در غرب کابل که بنام شهدای دانایی، شهدای روشنایی و دادخواهی منطقه وسیعی را تشکیل می دهد چشم هر بیننده ای را به درد می آورد.
تمام این حوادث نتیجه حضور ۲۰ ساله آمریکا و پیمان آتلانتیک شمالی ناتو است که اکنون با آغاز خروج آنها سرنوشت این کشور ۳۵ میلیونی در چنین وضعیتی قرار گرفته است. سرنوشت صلح هم پر از ابهام و تاریکی است و میدان جنگ در ۳۰ استان این کشور همچنان گرم است.
رئیس امنیت ملی افغانستان تلفات غیرنظامیان در این کشور را طی هفته گذشته بسیار زیاد اعلام کرد و گفت که طالبان از غیرنظامیان بعنوان سپر انسانی استفاده می کنند.
برچسب ها :افغانستان،انفجار تروريستي،كابل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰